Verzenden en betalen

Aangesloten bij thuisvergelijken.nl, de webwinkel vergelijker

 

Werkdagen: Producten besteld op werkdagen voor 12 uur worden dezelfde dag verwerkt en verstuurd. Naar alle waarschijnlijkheid (in 95% van de gevallen) ontvangt u de producten binnen 2 a 3 werkdagen. Producten besteld na 12 uur worden de volgende werkdag verwerkt en verstuurd.

Weekenden en feestdagen: Producten besteld in het weekend en op feestdagen worden op maandag of de volgende werkdag verwerkt en verzonden.

Levering op uw werkadres of een ander adres: Als u bijvoorbeeld hele dagen werkt en het makkelijk vindt om uw pakket op uw werkadres te ontvangen, kunt u dit in het bestelproces aangeven. Uw pakket wordt dan op het door u aangegeven adres afgeleverd.

Leveringstermijnen: Betalingen met Ideal en PayPal-direct heeft u binnen 2 - 3 werkdagen in huis, mits voorradig. In principe zijn de meeste producten op voorraad. Zelfoverboekingen worden verwerkt zodra het geld op onze rekening staat. ( +/- 2 werkdagen). PayPal uitgestelde betalingen worden eerst 9 dagen vastgehouden om fraude te voorkomen.

Bezorgkosten: Bestellingen boven 75 euro worden binnen Nederland gratis bezorgd. Bij bestellingen t/m 75 euro wordt er 5,50 euro verzendkosten in rekening gebracht (maximum gewicht 10kg). Voor Belgie, Luxemburg, Denemarken (exclusief Faeroer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (inclusief Corsica en Monaco), Italie (exclusief San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (inclusief. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (exclusief Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden geldt het volgende: bij besteding t/m 75 euro: 9 euro verzendkosten; bij besteding boven 75 euro: 6 euro verzendkosten en bij besteding boven 125 euro: geen verzendkosten (maximum gewicht 2kg). Pakketten binnen Nederland, indien verzonden met DHL, beschikken standaard over Track & Trace. Voor pakketten naar buitenland is Track & Trace optioneel en tegen meerprijs mogelijk. De genoemde prijzen gelden voor de gangbare bestellingen. Bij afwijkende gewichten en afmetingen kan een toeslag gelden.

Pakketlevering: Uw pakket wordt in Nederland door DHL bezorgd. Voor binnenlandse brievenbuspost en buitenlandse bestellingen wordt van PostNL en Bpost gebruik gemaakt.

Afbeeldingsresultaat voor dhl.nl

 

bpost


Betaalwijzen: Betalingen zijn via iDeal, Bancontact, Sofort en PayPal mogelijk.

bancontact

http://www.ideal.nl/img/statisch/iDEAL-Payoff-2-klein.gif

Receptplichtige (dier)geneesmiddelen: Voor receptplichtige geneesmiddelen dient u een recept op te sturen. Bij diergeneesmiddelen welke het dier levenslang moet krijgen volstaat een recente factuur of verpakking met daarop de gegevens van het dier ook. Bij (dier)geneesmiddelen waar een recept nodig is, is een receptopslag van toepassing wat automatisch bij het product wordt toegevoegd. Na ontvangst van uw recept versturen wij uw bestelling. U kunt het recept opsturen naar: ApotheekDrogisterij.nl, Nieuwe Prinsenkade 27, 4811 VC BREDA (NEDERLAND); Fax: +31847160537; E-mail: info@asgmedical.nl

Wet koop op afstand: Wet koop op afstand is toepassing op onze online diensten. Bij koop op afstand koopt u een product of dienst via internet, telefoon, fax of uit een catalogus. U gaat dus niet naar een echte winkel. Op basis van de Wet Koop op afstand heeft u recht op informatie over het product of de dienst en op een bedenktijd. Een verkoper is verplicht belangrijke en duidelijke informatie te geven over het product of de dienst, bijvoorbeeld de prijs en levertijd. U heeft recht op informatie voordat u de koop op afstand sluit en nadat de koop is gesloten. Bij koop op afstand heeft u recht op een bedenktijd van 7 werkdagen. De bedenktijd gaat in als u het product thuis krijgt. Koopt u geen product maar een dienst, dan gaat de bedenktijd in op het moment dat u de dienst bestelt. Bij een aantal producten of diensten die u op afstand koopt, krijgt u geen bedenktijd.

Voor meer informatie: email naar info@asgmedical.nl of bel +31765215481.

Internet prijzen: De website ApotheekDrogisterij.nl is een onderdeel van Apotheek Motké-Poels te Breda. De producten die u besteld op ApotheekDrogisterij.nl worden tegen de vermelde internet prijzen verzonden. Het is niet mogelijk producten tegen internetprijzen af te halen in Apotheek Motké-Poels. Natuurlijk zijn alle producten, eventueel voorzien van een deskundig persoonlijk advies tegen de geldende winkelprijs te koop in Apotheek Motké-Poels gelegen aan Nieuwe Prinsenkade 27 te Breda.

 

Kortingsbonnen van Vichy, Eucerin en La Roche-Posay kunt u verzilveren bij ApotheekDrogisterij.nl.
Wanneer u de volledig ingevulde kortingsbon o.v.v. te bestellen product opstuurt naar ApotheekDrogisterij.nl krijgt u per email een kortingscode en verdere instructie.

 

Doorgaan
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om uw product te vinden.
Geavanceerd zoeken
Fabrikanten
0 producten
Er zijn geen productreviews beschikbaar
aanbiedersmedicijnen