€27,49

Biodermal P-CL-E creme (pot) 50ml
[bio-pce-50]

Biodermal P-CL-E creme (pot) 50ml

P-CL-E crème
Een mooie huid begint met een gezonde huid. Dat weet iedereen. Echter, 90% van alle Nederlandse vrouwen geeft aan last te hebben van kleine huidprobleempjes zoals een kwetsbare, gevoelige, onrustige, vlekkerige of geïrriteerde huid. Het zijn geen ernstige huidaandoeningen, maar ze zijn natuurlijk wel heel vervelend.
Kleine huidprobleempjes kunnen gemakkelijk ontstaan doordat de huid dagelijks wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en luchtverontreiniging. Zeker in de koude wintermaanden kan je huid snel uitdrogen en er vlekkerig uitzien. Dit komt door de gure wind buiten en de droge lucht die de verwarming binnen veroorzaakt. In de zomer kan UV straling je huid irriteren en daardoor huidprobleempjes veroorzaken. Ook stress, hormonen en voedingsgewoonten hebben invloed op de huid. Stress maakt de huid vatbaarder voor bacteriën, waardoor bijvoorbeeld acne kan verergeren. Teveel suiker en vetvoedsel kan ervoor zorgen dat de huid teveel talg produceert waardoor pukkeltjes en puistjes kunnen ontstaan.
Op momenten dat deze kleine huidprobleempjes ontstaan, kan de huid wel wat extra stimulans en ondersteuning gebruiken. P-CL-E crème biedt dan dé oplossing. Biodermal heeft P-CL-E crème speciaal ontwikkeld om de huid met speciale behoeften te herstellen en te stimuleren. Biodermal P-CL-E crème ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. P-CL-E crème is speciaal ontwikkeld voor de huid die wat extra ondersteuning kan gebruiken. P-CL-E crème spoort de huid aan om zelf weer in actie te komen. Dankzij de lichaamseigen werkstoffen en natuurlijke extracten in P-CL-E crème wordt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid gestimuleerd. Daarnaast neutraliseert P-CL-E crème schadelijke invloeden van buitenaf. De huid kan zo op een natuurlijke manier weer in balans komen.
Biodermal heeft P-CL-E crème zeer zorgvuldig en op basis van de beste inzichten samengesteld. P-CL-E crème is een optelsom van de kennis die Biodermal in de loop der jaren van de biologie van de huid heeft opgebouwd plus de zorgvuldig afgewogen, milde formulering en met zorg geselecteerde werkzame stoffen. P-CL-E crème heeft zijn uitstekende werkzaamheid de afgelopen dertig jaar veelvuldig bewezen en is het best bewaarde beautygeheim van veel Nederlandse vrouwen.
P-CL-E is een multifunctionele crème die geschikt is voor alle huidtypen en zowel voor het gezicht als het lichaam gebruikt kan worden. P-CL-E crème is perfect als dagcrème en als voedende nachtcrème te gebruiken. P-CL-E crème is verzachtend en biedt de huid een intensieve hydratatie. De P-CL-E crème is bijzonder weldadig en verzorgt intensief, waardoor de huid weer in conditie komt en comfortabel en glad aanvoelt. P-CL-E crème is een rijke crème. De volle textuur kan voor bepaalde huidtypen overdag wat ?vet? aanvoelen en de huid ongewenst doen glimmen. Voor deze huidtypen adviseren wij P-CL-E crème ?s nachts te gebruiken als intensief herstellende verzorging. Je kunt P-CL-E ook als aanvullende crème gebruiken enkel wanneer je huid wel wat extra ondersteuning kan gebruiken.

Werking van Biodermal P-CL-E crème
Spoort de huid als het ware aan om zelf weer in actie te komen
De natuurlijke glucoproteïnen in deze crème zijn lichaamseigen, biologische werkstoffen met revitaliserende en stimulerende eigenschappen.
Plantaardig Ceratonia-extract vormt een beschermend laagje op de huid
Samen met vitamine E (een krachtige anti-oxidant, die de schadelijke effecten van vrije radicalen vermindert) helpen ze de huid zichzelf te beschermen tegen externe invloeden, en ondersteunen daarmee de natuurlijke weerstand van de huid.
P-CL-E crème werkt verzachtend en biedt de huid intensieve hydratatie
De crème is bijzonder weldadig en verzorgt intensief, waardoor de huid weer in conditie komt en comfortabel en glad aanvoelt.
Alle Biodermal speciale huidverzorgingsproducten zijn zo samengesteld dat de natuurlijke kracht van de huid wordt ondersteund en hersteld.

Gebruik:
Voor een optimale verzorging twee maal daags licht inmasseren op een schone en droge huid. De crème kan dagelijks worden gebruikt als dag- en nachtverzorging of als tijdelijke ondersteuning op momenten dat uw huid wat extra?s kan gebruiken. P-CL-E crème is geschikt voor alle huidtypen.
Tip:
P-CL-E crème is een rijke crème. De volle textuur kan voor bepaalde huidtypen overdag wat ?vet? aanvoelen en de huid ongewenst doen glimmen. Voor deze huidtypen adviseren wij P-CL-E crème ?s nachts te gebruiken als intensief herstellende verzorging.
Tip 2:
P-CL-E crème is ideaal voor gebruik gedurende de gure herfst- en wintermaanden waarin de huid snel droog aanvoelt of geïrriteerd raakt.Reviews
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om uw product te vinden.
Geavanceerd zoeken
Fabrikanten
0 producten
Deel product
Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg
sofortidealbancontactpaypal1