€14,03

Cetaphil® Hydraterende Lotion 200ml
[cet-hl-200ml]

  • Zorgt voor een snelle, duurzame hydratatie
  • Geschikt als dagelijkse verzorging voor het hele lichaam
  • Verstopt de poriën niet
  • Te gebruiken door volwassenen en kinderen

Cetaphil Hydraterende Lotion zorgt voor een snelle en duurzame hydratatie van de bovenste lagen van de opperhuid. Tegelijkertijd wordt het natuurlijke vochtverlies van de huid verminderd. Cetaphil lotion verstopt de poriën niet en bevat geen parfum en parabenen. Cetaphil Hydraterende Lotion kan gebruikt worden voor het hele lichaam. De lotion is geschikt voor de droge huid en meer in het bijzonder voor hydratatie van de kwetsbare en gevoelige huid. Cetaphil Hydraterende Lotion kan ook gebruikt worden als dagelijkse huidverzorging bij een huidaandoening of tijdens dermatologische behandelingen. Door de hoge tolerantie kan het gebruikt worden door zowel kinderen als volwassenen.

Gebruiksadvies

Geschikt voor het hele lichaam. Cetaphil Hydraterende Lotion mag zoveel gebruikt worden als nodig. 1 à 2 maal daags aanbrengen geeft veelal voldoende resultaat. 
We adviseren de huid vooraf te reinigen met de Cetaphil Milde Huidreiniger. Breng de lotion aan als de huid nog vochtig is, dit helpt het vocht vasthouden zodat de huid zacht en glad blijft.


Reviews

Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om uw product te vinden.
Geavanceerd zoeken
Fabrikanten
0 producten
fabrikant info
Galderma
Galderma Homepage
Andere producten
Deel product
Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg
sofortidealbancontactpaypal1