€4,02

Care Plus Tick-Out Tekentang
[cp-to-tr]

Care Plus Tick-Out Tekentang

 

Wat doet de Care Plus Tick-Out Tekentang?
Met deze Tick-Out Tekentang van Care Plus verwijder je op eenvoudige en veilige manier de teek van de huid. Wanneer je een beet van een teek hebt is het belangrijk dat je deze binnen 24 uur verwijderd. Wanneer je de teek laat zitten heb je kans op de bloedziekte Lyme, 1 op de 4 teken in Nederland is besmet met deze ziekte. Voor het verwijderen van de teek is het belangrijk dat je de teek in zijn geheel verwijderd, dit kun je eenvoudig zelf met de Tick-Out Tekentang. Het is een ideaal hulpmiddel voor onderweg of op vakantie.

 

Hoe werkt de Care Plus Tick-Out Tekentang?
Op de Tick-Out Tekentang zit een speciale grijpbek zodat je de teek goed kunt vastpakken. Heb je te maken met een jonge teek (nimfen) dan kun je daarvoor het speciale grijpvlak gebruiken. Nadat je de teek hebt verwijderd kun je het wondje op de huid deppen met het bijgeleverde alcoholdoekje eveneens als de Tekentang. 

Tip!
Om te voorkomen dat u gebeten wordt door teken, kunt u gebruik maken van de Care Plus Gel 30%, Lotion 50% of Spray 40%. Deze producten bevatten DEET zodat teken en andere insecten op afstand zullen blijven. 

 

Reviews

Andere klanten kochten ook
Care Plus Click Away Bite Relieve
Care Plus Click Away Bite Relieve
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om uw product te vinden.
Geavanceerd zoeken
Fabrikanten
aanbiedersmedicijnen