€10,12

Care Plus Anti-insect Deet Gel 30% 80ml
[cp-ai-dgN30]

Care Plus Anti-insect Deet Gel 30% 80ml

Wat doet Deet Gel 30% van Care Plus?

Lijkt het of je altijd de pineut bent met muggensteken en/of teken, of ga je misschien op vakantie naar de tropen? Dan kan een goede bescherming natuurlijk geen kwaad. De Nederlandse Consumentenbond heeft in 2005 de Care Plus producten met Deet als beste getest. Het is een sterk insectenwerend middel voor de huid met maar liefst 30% Deet. Dit zorgt ervoor dat je wel 5,5 uur beschermd bent tegen insecten etc.


Welke werkzame stof zit er in Care Plus Deet Gel 30%?
De werkzame stof is 30% Deet. Deet is het meest effectieve middel tegen steekvliegen, teken, steekvliegen, knutjes, midges en (malaria) muggen. 

Hoe wordt Care Plus Deet Gel 30% gebruikt?
Care Plus Deet Gel 30% kan veilig gebruikt worden door volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. Breng de gel aan op de onbedekte huid. Wanneer je een kindje insmeert vermijd dan de handen om te voorkomen dat deze in contact komen met mond of ogen. Care Plus Deet Gel 30% mag ook gebruikt worden tijdens de zwangerschap, maar wel met mate. Producten met Deet met een hoger percentage dan 30% mogen enkel in het tweede en derde trimester van de zwangerschap gebruikt worden. Eén verpakking Care Plus Deet Gel 30% is voldoende voor 2 tot 3 weken dagelijks gebruik.

Reviews
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om uw product te vinden.
Geavanceerd zoeken
Fabrikanten
sofortidealbancontactpaypal1