€18,15

Supradyn Energy 65 stuks
[sup-en-ta65]

Supradyn Energy 65 stuks

Supradyn Complex Energy Tabletten

Waarom Supradyn Complex Energy? 
Supradyn Complex Energy multivitamine is speciaal ontwikkeld om natuurlijke energie in het lichaam te activeren, als aanvulling op de dagelijkse voeding. Elke Supradyn Complex Energy tablet bevat een complete en energievrijmakende combinatie van vitamines, mineralen en sporenelementen met het natuurlijke lichaamseigen co-enzym Q10. Deze voedingsstoffen worden goed door je lichaam opgenomen en kunnen aanvullen wat je lichaam nodig heeft om natuurlijke energie te activeren.

Supradyn activeert je natuurlijke energie 
Je lichaam is een bron van natuurlijke energie. Het heeft echter wel dagelijks de juiste voedingsstoffen nodig om deze energie te activeren en te kunnen blijven functioneren. Elke vorm van inspanning - zowel lichamelijk als geestelijk - vraagt om energie. Met een drukke en afwisselende levensstijl is er in het algemeen behoefte om deze energie te activeren.

Het belang van vitamines en mineralen 
Je lichaam heeft dagelijks vitamines, mineralen en sporenelementen nodig om goed te kunnen blijven functioneren. In bepaalde omstandigheden kun je een verhoogde behoefte hebben aan deze essentiële voedingsstoffen om natuurlijke energie te activeren. Bij een actieve levensstijl kan dagelijkse aanvulling met een voedingssupplement zinvol zijn om je lichaam te voorzien van vitamines, mineralen en sporenelementen, als aanvulling op de voeding.

Verpakkingen 
Supradyn Complex Energy is verkrijgbaar als tablet, als bruistablet en als handige kauwtablet in sinaasappelsmaak met een vleugje passievrucht.

Reviews
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om uw product te vinden.
Geavanceerd zoeken
Fabrikanten
1 x Bio-Oil 60ml
€12,15
fabrikant info
Bayer
Bayer Homepage
Andere producten
Deel product
Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg
aanbiedersmedicijnen