€31,32 €23,35

XL-S Medical Vetbinder met Vitamine 60st
[xls-vet-60st]

Verlies tot 3x meer gewicht dan alleen met beter eten en meer bewegen! De kracht van XL-S Medical: het pakt op 3 fronten tegelijk je overgewicht aan. Je gaat gezonder eten, meer bewegen èn XL-S Medical gebruiken. Want, het jojo-effect wil je natuurlijk niet meer. XL-S Medical ondersteunt je daarom en helpt je de motivatie vast te houden.

1. Gezond eten Het sleutelwoord voor afvallen is ‘gezond eten’; dat weten we allemaal. Maar waarom eigenlijk? Door gezond te eten, krijg je alle voedingsstoffen binnen die je lichaam elke dag nodig heeft om goed te functioneren. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je de hoeveelheid calorieën binnenkrijgt die bij je past en, als je af wilt vallen, iets onder je dagelijkse behoefte ligt. Zo gaat je lichaam je reserves aanspreken en verlies jij geleidelijk gewicht.

2. Meer bewegen Voor veel mensen is het lastig om beweging in te bouwen in het dagelijks leven en écht actiever te worden. Toch biedt dagelijks bewegen veel voordelen. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je meer calorieën verbruikt op een dag. En daarnaast zorgt een actief leven ook voor wat meer spieren waardoor je strakker in je vel zit. Meer spieren brengen nog een positief punt met zich mee: spierweefsel is ‘actief weefsel’ en gebruikt calorieën. Vetweefsel doet dat niet. Dus hoe meer spierweefsel je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt, zelfs als je slaapt of stil zit. Je ‘basisverbranding’ komt dus op een hoger pitje te staan.

3. XL-S Medical Met ondersteuning van XL-S Medical kun je tot 3 keer meer gewicht verliezen dan met alleen beter eten en meer bewegen! Met 3 maal daags 2 tabletten na elke hoofdmaaltijd (ontbijt, lunch en avondeten) verminder je je vetopname tot wel 27,4%. Het unieke en gepatenteerd vezelcomplex (Litramine™) bindt namelijk het vet uit je voeding. XL-S Medical bevat natuurlijke ingrediënten en is wetenschappelijk bewezen effectief.

Werking XL-S MedicalVetbinder

XL-S Medical vermindert de opname van vetten uit voedsel tot 27,4% en is verrijkt met de aanvullende in vet oplosbare vitamines A, D3 en E XL-S Medical vermindert de eetlust XL-S Medical heeft een positief effect op de stoelgang Met deze 3 stappen verbeter je je gewoonten en dus je leefstijl geleidelijk. Hierdoor houd je je aanpassingen langer vol en is de kans op het jojo-effect kleiner. Je overgewicht 12 weken lang aanpakken op 3 manieren draagt bij aan een gezonde leefstijl. Natuurlijk kun je na deze 12 weken doorgaan met het gebruik van XL-S Medical om verder naar je streefgewicht toe te werken, of om op gewicht te blijven (bijvoorbeeld na een vette maaltijd).

Uitgebreide werking XL-S Medical.

XL-S Medical werkt ondersteunend, zelf ga je met je voeding en je beweging aan de slag.

Reviews

Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om uw product te vinden.
Geavanceerd zoeken
Fabrikanten
0 producten
Deel product
Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg
aanbiedersmedicijnen