€22,49

Eucerin AtopiControl Gezichtscrème 12% Omega 50ml
[euc-acgc12-5]

Eucerin AtopiControl Gezichtscrème 12% Omega 50ml

GUNSTIGE WERKING Kalmerende vochtinbrenger die de gebarsten, rode en schilferige huid kalmeert en verzacht. De snel intrekkende water-in-olie formule hydrateert, kalmeert en vermindert roodheid. Jeuk en trekkerigheid worden verlicht. De huid wordt zacht en zichtbaar gladder. Aanvullende verzorging bij atopisch eczeem. Geschikt voor baby's.

ACTIEF BESTANDDEEL De formule vult aan wat de huid mist: Omega-6 vetzuren uit zeer geconcentreerde teunisbloemolie en druivenpitolie versterken de lipidenlaag in de barrièrelaag van de huid en de verbinding tussen de cellen. Het kalmerende bestanddeel licochalcone, een extract van de zoethoutwortel, vermindert bovendien roodheid.

HUIDTYPE Voor de droge, rode en vaak jeukende gezichtshuid. Ook voor aanvullende verzorging bij atopisch eczeem. Bijzonder geschikt voor de verzorging van kinderen en baby's.

KENMERKEN - Effectieve olie-in-water formule met natuurlijke teunisbloemolie en licochalcone - Geschikt voor baby's - Geschikt als basis voor make-up - Ook voor dragers van contactlenzen - Zonder parfum - Zonder kleurstoffen - Uitstekende werking en verdraagzaamheid door de huid, zelfs klinisch aangetoond bij een zieke huid

Reviews
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om uw product te vinden.
Geavanceerd zoeken
Fabrikanten
0 producten
fabrikant info
Eucerin
Eucerin Homepage
Andere producten
Deel product
Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg
aanbieder diergeneesmiddelen