€27,49

Biodermal Pigmentcrème voor gezicht & hals 50ml
[bio-phg-50]

Biodermal Pigmentcrème voor gezicht & hals 50ml

Pigmentvlekjes ontstaan met name doordat de huid te veel wordt blootgesteld aan de zon. Je gezicht en hals zijn bijna altijd blootgesteld aan de zon. Niet zo gek dus dat pigmentvlekken vooral op deze plekken voorkomen.
Vooral vrouwen met een rijpere huid en zwangere vrouwen hebben te maken met dit vervelende ongemak. Immers, hoe ouder je bent, des te meer zon je huid heeft gehad en hoe meer kans je hebt op pigmentvlekken. Voor zwangere vrouwen bestaat door hormonale schommelingen het gevaar van een zwangerschapsmasker. Maar ook jonge vrouwen hebben steeds vaker last van pigmentvlekken die ontstaan zijn onder invloed van de zon, bijvoorbeeld in combinatie met de pil, medicijnen of ?verkeerde? cosmeticaproducten.
Biodermal heeft daarom een uniek product dat bestaande pigmentvlekken vermindert én de vorming van nieuwe vlekken tegengaat.

Werking van Biodermal Pigmentcrème voor gezicht & hals
Werkstoffen uit plantaardig berendruif
Remmen de aanmaak van melanine door de werking van het enzym te blokkeren dat het huideigen pigment aanmaakt. Natuurlijk vitamine C verstekt deze verhelderende werking.
UV filters
Beschermen tegen UVB straling en helpen tegen het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken.
Een milde vorm van melkzuur
Stimuleert geleidelijk de huidvernieuwing zodat een vernieuwde egale huid zichtbaar wordt.
Vitamines E en C
Ondersteunen de verdere bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en bevorderen de weerstand van de huid.
Natural Moisturizing Factor
De huideigen Natural Moisturizing Factor zorgt voor optimale hydratatie van de huid.

Alle Biodermal speciale huidverzorgingsproducten zijn zo samengesteld dat de natuurlijke kracht van de huid wordt ondersteund en hersteld.

Gebruik:
Voor een optimale verzorging ?s ochtends en ?s avonds aanbrengen op het hele gezicht (niet alleen op de vlekjes). Ook de huid om de vlekjes heen kan mogelijk een lichtere tint krijgen. Deze crème kan op zichzelf gebruikt worden of onder een ander verzorgingsproduct. Na 6 tot 8 weken intensief gebruik zal het resultaat zichtbaar zijn.
Tip:
Pigmentvlekken ontstaan voornamelijk door blootstelling aan de zon. Smeer je dus altijd in met een hoge beschermingsfactor. Ook in de lente, herfst en winter is de UV straling van de zon sterker en schadelijker dan je denkt. Het is dus belangrijk om tijdens deze seizoenen je huid net zo goed te beschermen als in de zomer.
Beperk ook je bezoeken aan de zonnebank. Volwassenen die vaak onder de zonnebank gaan, hebben een verhoogde kans op pigmentvlekken.
Daarnaast is het niet verstandig met sterk geparfumeerde huidverzorgingsproducten de zon in te gaan. Sommige parfumbestanddelen kunnen namelijk irritatie veroorzaken, waardoor er een grotere kans op pigmentvlekken ontstaat.

Reviews
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om uw product te vinden.
Geavanceerd zoeken
Fabrikanten
Deel product
Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg
aanbiedersmedicijnen