€12,15

Bio-Oil 60ml
[bio-oil-60]

Bio-Oil 60ml

Bio-Oil is een gespecialiseerde huidverzorgingsproduct die het voorkomen van littekens, zwangerschapsstriemen en onregelmatige huidtinten helpt verbeteren. Het gaat ook het verouderingsproces tegen en is doeltreffend tegen uitgedroogde huid. Bio-Oil heeft 69 huidverzorgingstrofeeën gewonnen en is sinds haar globale lancering in 2002 uitgegroeid tot het bestverkopende product voor de verzorging van littekens en zwangerschapsstriemen.
De Bio-Oil formule werd oorspronkelijk in 1987 ontwikkeld door Union Swiss en is het geesteskind van wetenschapper Dieter Beier, op dat moment eigenaar van Union Swiss. Zijn ervaring in het ontwikkelen van huidverzorgingsproducten tijdens de jaren 70 en 80 had hem geleerd dat olie de beste basis vormt voor huidverzorgingsproducten, zeker als die producten vitamines en plantenextracten bevatten. Crèmes en lotions, met water als hoofdbestanddeel, bieden niet dezelfde doeltreffendheid. Hij volgde zijn instinct en lanceerde Bio-Oil als "huid lotion".
Het was een echte uitdaging het publiek te overtuigen het product te kopen. Oliën werden gezien als vettig en ongeschikt voor huidverzorging in tegenstelling tot crèmes, en bovendien had Bio-Oil meerdere gebruiksdoeleinden, terwijl andere producten slechts één enkele toepassing hadden. Na enkele jaren kreeg Bio-Oil een fervente aanhang van mensen die het product hadden geprobeerd, en Union Swiss ontving tal van feedback over hoe deze "huid lotion" gebruikt kon worden voor tal van huidaandoeningen.
Union Swiss veranderde van eigenaar in 2000. Na het lezen van de Bio-Oil getuigenissen besloten de nieuwe eigenaren om onafhankelijke testen op het product uit te voeren. De resultaten bevestigden al snel de commentaren van de klanten. Gesteund door deze feiten lanceerde Union Swiss het product in 2002.

Reviews

Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om uw product te vinden.
Geavanceerd zoeken
Fabrikanten
0 producten
Deel product
Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg
aanbieder diergeneesmiddelen