€15,99

Biodermal litteken creme 25ml
[bio-lc-25]

Biodermal litteken creme 25ml

Litteken crème
Helaas kunnen soms de kleinste wondjes al een litteken veroorzaken. Littekens kunnen onder meer ontstaan door wondjes, brandwondjes, operaties of ongevallen. Ook acne kan ontsierende littekentjes achterlaten. Biodermal Litteken crème is speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van littekens te helpen verminderen. De crème kan gebruikt worden bij alle soorten nieuwe én oude littekens en is ook geschikt voor de tere kinderhuid. Dankzij een zorgvuldige samenstelling van ingrediënten zorgt deze crème ervoor dat het natuurlijk herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund. De weldadige en rijke crème bevat een complex van oliën en wassen waardoor de huid soepel en zacht blijft.

Werking van Biodermal Litteken crème
Bindweefselproteïnen stimuleren de biologische processen in de huid
Plantaardig Ceratonia-extract en glycerine zorgen voor een intensieve hydratatie en een beschermend micro-filmpje op de huid, zodat de huid haar herstelwerkzaamheden goed kan uitvoeren.
Litteken crème bevat vitamine E
Vitamine E is een krachtige antioxidant om het herstel van de huid verder te ondersteunen.
Een complex van oliën en wassen houdt het littekenweefsel zacht en soepel
Afvoer van verhard weefsel wordt ondersteund
Biodermal Litteken crème gecombineerd met een licht knijpende massage van de huid stimuleert de bloedcirculatie zodat de afvoer van verhard weefsel wordt ondersteund.
Alle Biodermal speciale huidverzorgingsproducten zijn zo samengesteld dat de natuurlijke kracht van de huid wordt ondersteund en hersteld.

Gebruik:
Voor een optimale verzorging twee maal daags aanbrengen op een schone en droge huid. Het grondig inmasseren van de crème helpt de huid soepel te maken. Start bij voorkeur zo snel mogelijk met het gebruik van de crème. Zodra het korstje is verdwenen en het wondje is geheeld, kun je meteen beginnen met smeren. Niet op (nog) niet gesloten wondjes aanbrengen.
Tip:
Littekenweefsel bevat minder pigment waardoor de huid extra gevoelig is voor zonlicht. Houd littekens daarom zoveel mogelijk uit de zon en gebruik een zonbeschermingsproduct met een hoge(re) factor.

Reviews
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om uw product te vinden.
Geavanceerd zoeken
Fabrikanten
Deel product
Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg
sofortidealbancontactpaypal1