€18,81

Phital Probiotica Plus 20 stuks
[phi-pro-bi+]

Phital Probiotica Plus 20 stuks

Toepassing van Phital Probiotica Plus:
Bij een antibioticakuur.
Helpt de darmflora op te bouwen.
Voor een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen.

Probiotica plus bevat drie miljard natuurlijke darmbacteriën (vijf bacteriestammen) per stick die helpen de darmflora op te bouwen. De bacteriën in Phital Probiotica plus zijn voorzien van een dubbele coating (DuoLac® technologie). Bij deze technologie worden de melkzuurbacteriën naast een coating van eiwit voorzien van een extra coating van polysachariden, waardoor ze zeer goed bestand zijn tegen maagsap en galzouten zodat de bacteriën levend de darmen kunnen bereiken. Bovendien bevat Phital Probiotica plus fructo-oligo-sachariden (prebiotica). Fructo-oligo-sachariden zijn prebiotische vezels die invloed hebben op de groei en de activiteit van gunstige bacteriën. Deze combinatie van ingrediënten maakt dat Probiotica plus helpt de darmflora op te bouwen en draagt bij aan een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen.

Phital probiotica plus helpt de darmflora op te bouwen. U kunt Probiotica plus gebruiken tijdens of na een antibioticakuur.

Samenstelling van Phital Probiotica Plus:
De aanbevolen dagdosering (2 sticks) bevat:
Minimaal 6 miljard levensvatbare kiemen per dosering in ongeveer gelijke verhoudingen:
Lactobacillus rhamnosus LR3
Bifidobacterium longum BG3
Bifidobacterium lactis BL2
Streptococcus thermophilus ST3
F.O.S. (fructo-oligo-sachariden): 1,1 g

Ingrediënten van Phital Probiotica Plus:
F.O.S. (fructo-oligo-sachariden), dextrose, vulstoffen: maïszetmeel en microkristallijne cellulose, sinaasappelpoeder, sinaasappelsmaakstof, ascorbinezuur, antiklontermiddel: siliciumdioxide, melkzuurbacteriën, melkwei, lactose.

Bevat: melkwei en lactose
Bevat geen: gluten, gist, conserveermiddelen

Gebruik van Phital Probiotica Plus:
Tijdens of na een antibioticakuur: de aanbevolen dagdosering is 2 sticks per dag gedurende 10 dagen. U kunt Probiotica plus op elk gewenst moment van de dag innemen, maar het verdient de voorkeur om de sticks voor het slapen gaan in te nemen. Niet gelijktijdig innemen met het antibioticum. Tussen inname van Probiotica plus en het antibioticum dient minimaal één uur te zitten.

Kinderen vanaf 2 jaar: 1 stick per dag.

U kunt de inhoud van de stick mengen met wat water, vruchtensap of yoghurt. U kunt eventueel ook de stick direct in de mond legen (niet bij kinderen). 


Reviews
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om uw product te vinden.
Geavanceerd zoeken
Fabrikanten
0 producten
fabrikant info
Phital
Phital Homepage
Andere producten
Deel product
Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg
aanbiedersmedicijnen